Vernieuwde website voor de Digitale Binnenhof Academy

Komende weken organiseert de Digitale Binnenhof Academy weer diverse kennis- en verdiepingssessies. Het programma van de Academy streeft er naar zo veel mogelijk in te spelen op de actualiteit. Meer hierover kunt u lezen op de vernieuwde website voor de Digitale Binnenhof Academy. Via dit kanaal kan u als Binnenhof-geïnteresseerde kennisnemen van updates, achtergronden en programma’s over de thema’s die de voor de politiek relevant kunnen zijn op het gebied van digitalisering.

Vraaggestuurde sessies
De Digitale Binnenhof Academy organiseert kennis op basis van vraaggestuurde thema’s, de onderwerpen worden continu getoetst bij Kamerleden en Europarlementariers.  De eerst volgende verdiepingssesie is op 8 november a.s. over de Digital Services Act en de Digital Markets Act.

Als u op de hoogte gehouden wilt worden over nieuwe sessies, nodigen wij u uit een e-mail te sturen naar info{@}digitalebinnenhofacademy.nl. Let wel: sessies zijn alleen toegankelijk voor politici en fractiemedewerkers van de Eerste en Tweede Kamer en het Europees Parlement.

Over ons
De Digitale Binnenhof Academy is een samenwerkingsverband van kennisinstellingen, publieke en private organisaties die zich actief bezighouden met de digitale samenleving.
De initiatiefnemers zijn DINL (Stichting Digitale Infrastructuur Nederland) en haar deelnemers: AMS-IX (Amsterdam Internet Exchange),  DCC (Dutch Cloud Community), NBIP (Stichting Nationale Beheersorganisatie Internet Providers), samen met BTG (Nederlandse Vereniging van Bedrijfstelecommunicatie Grootgebruikers), Cyberveilig NederlandDDA (Stichting Dutch Data Center Association), FCA (Fiber Carrier Association), ECP | Platform voor de InformatieSamenleving en iPoort.